nekretnine-matic-logo

PETOSOBAN STAN GRBAVICA

Kvadratura

Sobnost

Sprat

Lift

Dodatne informacije:

Opis nekretnine:

Oglašavamo prodaju perfektnog petosobnog stana na tri nivoa uknjiženih 107m2, u prirodi 157m2.

Pored stana, u prodaji je i garaža od 45m2. Stan se nalazi na petom spratu a garaža u suterenu iste zgrade i povezani su liftom.

Položaj zgrade je izvanredan i sve je na desetak minuta peške: zgrada se nalazi između dve najveće gradske Zelene pijace (do Futoške pijace 400m, do Limanske pijace 800m), dve najveće Pošte su na 800m (Glavna pošta u centru i pošta u Vojvođanskoj ulici), gradski stadion Karađorđe na 600m, do najvećeg tržnog centar Promenade 700m, odmah po izlazu na Bulevar Oslobođenja nekoliko banaka, do Univerzitetskog centra 1300m, do glavne autobuske i železničke stanice na kraju Bulevara 1800m a na drugu stranu do gradske plaže Štrand i kameničkog mosta takođe 1800m. Zbog toga je ovaj deo Grbavice uz Centar najtraženiji.

Stan je na 3 nivoa: ulazni – donji nivo 62m2, galerija – srednji nivo 45m2 (površina poda 57m2) i gornji nivo 50m2 (72m2 poda), dakle, UKUPNO 157m2 funkcionalne površine (iznad 1.5mvisine) a 191m2 podne površine.

Donji nivo – čine velika dnevna soba spojena sa trpezarijom u kojoj se nalazi kamin i kuhinjom, ostava, kupatilo i terasa.

Galerija – srednji nivo je projektovan kao tri sobe i kupatilo ali je izvedeno tako da su dve manje sobe spojene u jednu veliku (dvoja vrata I dalje postoje, i time je lako izvodljivo da se gips-pregradom ponovo dobiju dve sobe).

Gornji nivo je izveden kao jedan veliki “open space” sa kupatilom (21m2x3.8m2! ). Postoje izvedena instalacija za kuhinju zajedno sa pločicama, u delu prema kupatilu.
Garaža – u suterenu, koji je takođe obezbeđen segmentnim garažnim vratima – na daljinsko upravljanje). Garaža ima takođe široka segmentna garažna vrata na daljinski (motor nemački, SOMMER – duo).

Garaža se sastoji iz dva dela: prednji deo od 32m2 (~6mx5m), predviđen za parkiranje 2 auta (opremljen je plakarima, ima vodu sa umivaonikom) i ostavu od 13m2 (opremljena kao ostava sa policama za zimnicu, piće i zamrzivač). Pod je granitna keramika, zidovi su malterisani, gletovani i krečeni. Garaža je obezbeđena video nadzorom – zajednjčkim sistemom sa stanom.

Opremljenost stana:
Zgrada je useljena 2008. godine, gradjena sa spoljnim sendvič zidovima sa dodatnim demitom i pikovanom fasadom, međuspratna konstrukcija fert-gredice+ispune (nisu pune betonske ploče), isto su radjene i kose ploče + 15cm kamene vune. Liftovi su hidraulični, bešumni.
Stan je tokom izgradnje izvođen kao luksuzan po posebnim zahtevima vlasnika, tako da ništa nije rađeno po redovnim standardima izgradnje. Doplata investitoru u odnosu planirane redovne materijale i opremu je iznosila oko 31.500€ :
– keramika (španska i italijanska) je poručena i izvedena po rešenju i zahtevu arhitekte,
– podovi su hrastovi parketi, S-klase, većih dimenzija (posebna lepila, bajc, lajsne),
– stepenice obložene hrastovim gazištima, sve ograde u stanu su uvezene, od inox-a,
– dekorativni gips-detalji su u svim prostorijama usklađeni sa rasvetom,
– sve površine zidova i plafona su Q3 gletovane i izvedene skupim, latex, perivim tehnikama,
– stan ima alarm, video nadzor, protipožarne senzore, konekciju na tel. mrežu – na lični telefon,
– elektroinstalacija je modularna, poseban usponski vod za Vaillant protočni bojler 24 kW,
– Al-radijatori, termo-glave, sve cevi bakarne, dodatni elekro-podni grejači (ulaz i kupatila),
– sva oprema u kupatilima je lux (sanitarije, galanterija, slavine, ventili, sušači),
– spoljašnja stolarija- troslojno staklo, na kosinama gornjih nivoa Velux-prozori,
– italijanska sigurnosna vrata, unutrašnja vrata po narudžbi i rešenju arhitekte,
– izvedeno je 5 klima-uređaja (1 donji nivo +2 srednji nivo +2 gornji nivo),
– kamin u dnevoj sobi sa odvojenim SCHIEDEL-dmnjakom, ložište – NORDICA (sve oko 4.200€ ),
– kuhinja sa kvalitetnim okovima, klizačima i opremljena najkvalitetnijim uređajima,
– deo nameštaja rađen po meri, po rešenju arhitekte,
– jedan deo terase je naknadno zastakljen

Za više informacija u vezi ove nekretnine nas kontaktirajte putem broja telefona 069 711 976 ili nas posetite na adresi Stražilovska 16, Novi Sad.

MATIĆ NEKRETNINE
REG. BR 1450

Raspitajte se o ovoj nekretnini

Pogledaj još: